• HYDX34
  • HYDX22
  • HYDX33
  • _DSC2201
  • _DSC2188
  • _DSC2204

Wilujeng Ka

Kami Company!

Diadegkeun dina taun 2011 di Quanzhou, China, janten cabang tina Huayuan Electron Communicate Group (1983), Juston parantos janten pemain konci dina industri telekomunikasi. Kami ngagaduhan sertifikasi CE, FCC, IC sareng RoHS pikeun obrolan walkies portabel kami. Kalayan sajumlah ageung palanggan ti Éropa, Asia, Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, sareng anu sanés. Kami tujuanna rék dilegakeun produk kami ka sakuliah dunya.

Tingali Sadaya

Produk Produk

Kadatangan Anyar