• HYDX34
  • HYDX22
  • HYDX33
  • _DSC2201
  • _DSC2188
  • _DSC2204

Добредојдовте во

Нашата компанија!

Основана во 2011 година во Куангжу, Кина, како подружница на Huayuan Electron Communicate Group (1983), onустон прерасна во клучен играч во телекомуникациската индустрија. Добивме сертификати за CE, FCC, IC и RoHS за нашите преносни шеталишта. Со голем број на клиенти од Европа, Азија, Северна Америка и Јужна Америка, итн. Наша цел е да ги прошириме нашите производи во целиот свет.

Види се

Избрани производи

Нови пристигнувања