• HYDX34
  • HYDX22
  • HYDX33
  • _DSC2201
  • _DSC2188
  • _DSC2204

Welcome kanggo

Company Kita!

Diadegake ing taun 2011 ing Quanzhou, China, minangka anak perusahaan saka Huayuan Electron Communicate Group (1983), Juston wis dadi pemain utama ing industri telekomunikasi. Kita entuk sertifikasi babagan CE, FCC, IC lan RoHS kanggo obrolan walkies portabel. Kanthi nomer akeh pelanggan saka Eropa, Asia, Amerika Lor lan Amerika Kidul, sapiturute, tujuane nggedhekake produk ing saindenging jagad.

Ndeleng Kabeh

Produk Produk

Kedatangan Anyar